10 shqiptarë dinjitozë në Marsejë

Nga Artan Fuga

10 shqiptare dinjitoze ne Marseje para gjithe Europes. Bravo.

Trima dhe te mencur.

Dine ta bejne mire punen qe kane marre persiper.

Te merr malli te shohesh dike qe ben punen mire dhe nuk ben llogje gjithe diten.

Pse shiptari jashte di te shklqeje dhe ketu brenda zgerlaqet ne limonti? Nuk di cfare u jep shteti atyre si mbeshtetje materiale. Berisha nje gjigand. Rezultati pa pike vlere.

Shqiptaret e Zvicres, Kosoves, Maqedonise, Shqiperise ne nje skuader sigurisht e fitojne kupen.

S'KA KOMENTE

PËRGJIGJU