Zv/kryeministri Braçe: Qytetarët po e ndjejnë shtetin te pagesat

Kemi bërë shumë punë dhe duhet të bëjmë më shumë. Kemi argumentuar dhe kemi arritur për të zbritur diferencat në rroga. Bëmë 0 inputet bujqësore dhe si askush tjetër më parë. Ndaj eksportet bujqësore rritet.

Bëni si bënë biznesmenët e vegjël: Dhe, ndaj sot numri i turistëve të huaj po rritet sepse ne do mbështesim. Bëni si bënë studentët. Askush si ne nuk bëri për studentët që u hapëm administratën publike.

Bëmë drejtësi shoqërore dhe po bëjmë Reformën në Drejtësi. Kështu do qeverisim me Ju dhe kështu vetëm ne mund të ecim përpara sepse ne jemi Partia Socialiste e Shqipërisë. Faleminderit që na keni ndihmuar të përmbushim detyrimet tona.

S'KA KOMENTE

PËRGJIGJU