Zgjedhjet në universitete

Nga Artan Fuga

Problemi nuk është fare se kush fitoi dhe kush nuk fitoi postin që synonte.

Kjo është ana më sekondare!

Urime të sinqerta fituesve, kurajo për herë tjetër mos-fituesve!

Por, mos u ngatërroni !

Problemi është si ta cojmë atje ku duhet arsimin e lartë shqiptar dhe kërkimin shkencor shqiptar që janë shumë larg asaj që meriton një Shqipëri e denjë bashkëkohore !

Kjo nuk rregullohet as me një palë zgjedhje, madje as me dyqind palë zgjedhje nëse ato rrotullohen te të njejtat skema mendore dhe institucionale.

S'KA KOMENTE

PËRGJIGJU