“Zëri hebdo”/ Kopertina ironike e gazetës kosovare

Gazeta “Zëri” e Kosovës ka zgjedhur një kopertinë të veçantë për ditën e sotme. Një fotomontazh në trajtë grafiti, i cili paraqet liderët politikë të vendit, është pjesë e numrit të sotëm të së përditshmes kosovare.

“Kjo ballinë e nesërme e gazetës Zëri i dedikohet skenës tonë politike, për kontributin në zhvillimin tonë, të ardhmen e ndritur dhe gjithë suksesin e këtyre viteve të pasluftës…Relax o njerëz! + 16”, shkruan në profilin e saj drejtuesja e kësaj gazete, Arbana Xharra.

arbana

 

S'KA KOMENTE

PËRGJIGJU