Ja foto e vrasësit të dyshuar të dy vëllezërve në Drisht

Alesander Dushaj është personi i identifikuar nga policia si vrasës i vëllezërve Abdulla dhe Skënder Shkami në Drisht të Shkodrës.

30-vjeçari u zuri pritë dhe i vrau me automatik, për shkak se njëri prej vëllezërve kishte refuzuar t’i jepte vajazën për nuse.

vrasesi 1

S'KA KOMENTE

PËRGJIGJU