VIDEO/ ‘Xhamadani vija vija’ kalon kufijtë, grupi suedez këndon shqip në Kosovë

Grupi suedez i rrokut ka kënduar shqip në festivalin e vjelejes së rrushit në Rahovec.

Bëhet fjalë për grupin “Madman’s Choice” , të cilët surprizuan publikun shqiptar me këngën e njohur ’Xhamadani vija vija’.

Sipas vokalistit të grupit, surpriza për publikun u përgatit si një shenjë mirënjohje për ftesën e dytë që grupi kishte marrë për të vizituar Kosovën.

“Hardh Fest” është festivali i vjeljes së rrushit që zhvillohet në Rahovec dhe është mbatur për tre ditë rrjesht më 7,8 dhe 9 shtator.

a.ç

S'KA KOMENTE

PËRGJIGJU