VIDEO/ Bashkimi bën fuqinë! Gruas i ngec këmba, udhëtarët lëvizin trenin

Disa udhëtarë janë bërë bashkë për të shpëtuar një grua së cilës i kishte ngecur këmba në hendekun midis një treni dhe platformës.

45-vjeçarja ishte duke ecur jashtë trenit Orange Line në Massachusetts Avenue rreth orës 17.30 të premten kur i rrëshkiti këmba poshtë trenit duke i shkaktuar një prerje të thellë deri në kockë.

Shumë shpejt në grup njerëzish rrethuan gruan dhe u koordinuan për ta shpëtuar.

Në kolektiv ata arritën që të shtyjnë lokomotivën nga këmba e gruas.

Pasi gruaja u çlirua, disa njerëz e ndihmuan të plagën në këmbën me kompreso.

Ajo u dërgua në spital dhe kishte plagë të rënda në këmbë ndaj ju nënshtrua një operacioni.

a.ç

S'KA KOMENTE

PËRGJIGJU