VIDEO/Ambasadori Minxhozi fton krerët e Kosovës për të shijuar guzhinën shqiptare

Me datë 21 mars 2019, në ambjentet e Radio Televizionit 21 në Kosovë, me nismen e Ambasadorit te RSH-së në Kosovë, SH.T.Z. Qemal Minxhozi, u organizua një mbrëmje gala, ku morën pjesë nivele të larta të institucioneve të Kosovës Kryeministri i Republikës së Kosovës SH.T.Z. Ramush Haradinaj, Nënkryetari i Kuvendit të Kosovës, SH.T.Z. Xhavit Haliti, Zëvendëskryeministri i Parë dhe Ministrit të Punëve të Jashtme të Republikës së Kosovës, SH.T.Z. Behgjet Pacolli, si dhe personalitete të tjera të mirënjohura në Kosovë. Kesaj mbremje iu bashkua edhe Trupi Diplomatik i akredituar në Republikën e Kosovës. Moren pjese Ambasadori amerikan, Ambasadorja Kroate, i Ngarkuari me Pune i Maqedonise se Veriut, Shefja e Zyres Greke etj.

DITA E PRANVERES ORGANIZUAR NGA AMBASADA E RSH-se NE KOSOVE

Me datë 21 mars 2019, në ambjentet e Radio Televizionit 21 në Kosovë, me nismen e Ambasadorit te RSH-së në Kosovë, SH.T.Z. Qemal Minxhozi, u organizua një mbrëmje gala, ku morën pjesë nivele të larta të institucioneve të Kosovës Kryeministri i Republikës së Kosovës SH.T.Z. Ramush Haradinaj, Nënkryetari i Kuvendit të Kosovës, SH.T.Z. Xhavit Haliti, Zëvendëskryeministri i Parë dhe Ministrit të Punëve të Jashtme të Republikës së Kosovës, SH.T.Z. Behgjet Pacolli, si dhe personalitete të tjera të mirënjohura në Kosovë. Kesaj mbremje iu bashkua edhe Trupi Diplomatik i akredituar në Republikën e Kosovës: si Ambasadori amerikan, Ambasadorja Kroate, I Ngarkuari me Pune i Maqedonise se Veriut, Shefja e Zyres Greke etj.

Gepostet von Ambasada e Shqipërisë në Kosovë/ Embassy of Albania in Kosovo am Freitag, 22. März 2019

S'KA KOMENTE

PËRGJIGJU