“Verizon” do të blejë “Yahoo” për 5 miliardë dollarë

Operatori mobil amerikan “Verizon Communications”, njoftoi se do ti blejë aksionet dhe biznesin e reklamave të “Yahoo”-s për 5 miliardë dollarë.

Sipas lajmit të BBC, shumë organe të medias kanë shkruar se të dyja kompanitë po bisedojnë që nga dita e premte dhe se operatori “Verizon” ka pranuar ti blejë aksionet kryesore të Yahoo-s për 5 miliardë dollarë.

ma.me

S'KA KOMENTE

PËRGJIGJU