Trump triumfoi, a do realizohet i plotë ky parashikim i frikshëm i Nostradamus?

Presidenti i 45-të i Shteteve të Bashkuara të Amerikës, Donald Trump, duket se është parashikuar më parë se do të ulej në shtëpinë e bardhë.

Një nga profetcitë e Nostradamus (1503- 1566) i konsideruar si një nga shkrimtarët më të rëndësishëm dhe të famshëm të profecive të historisë, duket se diku ka shkruar edhe për Trump.

Nostradamus vërtet ka përshkruar një president amerikan i cili ka shumë ngjashmëri me planet që Trump ka prezantuar për Amerikën dhe botën.

Në shkrimet e tija flitet për një njeri në kufijtë e të çmendurisë dhe zhurmës i cili është i aftë të tërheqë vëmendjen e të gjithëve, pavarësisht kritikave madje dhe tradhtive të njerëzve të tij ai arrin të fitojë, shkruan Express. Nostradamus flet për një njeri që do shkatërrojë ekuilibrat botërorë dhe fundin e saj.

Por a do të jetë Trump udhëheqësi që do sjellë fundin e botës?

Asgjë nuk është më e sigurt, por fitorja e tij është një shtysë që gjërat do të fillojnë të ndryshojnë në botë./a.m.

S'KA KOMENTE

PËRGJIGJU