Trump në kopertinën e Time, pesë “kuti” që përshkruajnë kandidatin

Donald Trump është njeriu në kopertinën e numrit të ri të revistës Time.

E përjavshmja prestigjioze ka vendosur pesë kuti seleksionimi në fytyrën e kandidatit presidencial, duke vendosur shenjën e përzgjedhjes në katër prej tyre: Ngacmues, aktor, prishës festash dhe demagog. Katër kuti që përshkruajnë shkurt e saktë kandidatin për Shtëpinë e Bardhë.

A do të hyjë atje? Kjo është edhe kutia e katërt: Presidenti i 45-të i SHBA?

Time e ka lënë bosh. Ia ka lënë kohës apo ka dhënë përgjigje?

S'KA KOMENTE

PËRGJIGJU