“Truku” për të hequr erën e keqe në shtëpi është limoni! Ja si bëhet

Zgjidhja më e mirë për të rifreskuar ajrin në dhomë mund të jetë hapja e dritareve, mirëpo fatkeqësisht kjo bën që shumë miza dhe mushkonja të hynë në shtëpinë tuaj.

Fatmirësisht, ekziston një “truk” i cili do t’ju shpëtoj nga aroma e keqe e shtëpisë, si dhe nga insektet e bezdisshme.

Para se të flini, i preni dy apo tre limonë në dysh dhe i futni në furrën me derë hapur.

Në mëngjes, kur zgjoheni, e mbyllni derën e furrës dhe e ndizni për pak minuta. Pas disa minutave e ndalni dhe e lini derën hapur prapë.

Do të vëreni që shtëpia mbanë një aromë të jashtëzakonshme dhe nuk do të shihni asnjë insekt të vetëm në shtëpi. /Telegrafi/a.k

S'KA KOMENTE

PËRGJIGJU