Tirana solidare, shpërndahen dhjetëra pako për familjet në nevojë

Tirana është solidare jo vetëm në ditë festash por në çdo ditë të vitit. Bashkia e Tiranës me mbështetjen edhe të Fondacioni Firdeus u ka ardhur në ndihmë dhjetëra familjeve në dy njësi administrative të kryeqytetit.

Ishin familjet në nevojë në Njësinë Administrative Nr. 3 dhe Nr. 4 të cilat kanë përfituar pako ushqimore në këto ditë ende të ftohta të shkurtit.

Mbështetja e Bashkisë së Tiranës për të gjitha familjet në nevojë të kryeqytetit është kthyer në punë e përditshme teksa vazhdon të shërbejë vakte të ngrohta që ofrohen në mensat sociale, por dhe mbështetjen me ushqime dhe ndihma në çdo familje.

/a.rada

S'KA KOMENTE

PËRGJIGJU