Tirana më 1 janar, e qetë dhe… çuditërisht e pastër (FOTO)

Tirana është gdhirë e qetë më 1 janar, pas festës së vitit të ri, por edhe çuditërisht e pastër. Në një fotoreportazh të gazetares Entela Resuli të gazetës Dita, Tirana e orëve të para të këtij viti shfaqet krejt ndryshe nga pamjet e zakonshme pas festave. Thuajse aspak njerëz në rrugë, ku bien në sy punonjësit e pastrimit.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27

S'KA KOMENTE

PËRGJIGJU