Thirrja e Ngjelës: Partitë e vogla të bëjnë amendamentet e tyre për kodin zgjedhor

Partite e vogla do të hartojnë një kod të tyrin zgjedhor. Ndryshimet në ligjin e zgjedhjeve ato do t’ia përcjellin kuvendit nëpërmjet Mirela Ferracakut depuetets së partisë kristiandemokrate të Mark Frokut.

“Bëjmë amendametet tona për kodin. Paraqesim kodin tonë dhe themi ky është kodi. Nuk pyesin ambasadat ti dërgosh letra ti por dergoji kodin. Marrim draftin e rregullojme draftin biem te gjithë dakort dhe në konsensus për draftin ja japim në dorë parlamentarit dhe shkon me të në dorë parlamentari atje e çon.“-tha Ngjela

Në një mbledhje këtë të hënë, të vegjëlit jashtparlamentarë, vendosën që variantin e tyre sesi duhetë të jetë kodi elektoral, përvec komsionit të reformës zgjedhore t’ia përcjellin dhe diplamatëve në Tiranë. shqiptarja.com

S'KA KOMENTE

PËRGJIGJU