Testohen smartfonët më të mirë për selfie në 2019

DxOmark, një laborator francez, i specializuar për fotografi, ka testuar një sërë smartfonësh dhe i ka renditur sipas cilësisë së kamerave të selfie-t. Laboratori është bazuar te disa kritere e kategori të ndryshme, si vendndodhja, kushtet e dritës, etj. Për këtë arsye, laboratori ka përdorur rreth 1500 foto dhe nga dy orë video.

Për shumë blerës, kamera është një nga faktorët kryesorë kur blejnë një celular, pasi parametrat e tjerë shpesh arrihen edhe nga telefonë jo shumë të shtrenjtë. Sipas laboratorit, këto janë 10 më të mirë të vitit 2019.

/a.meta

10

9

8

7

6

5

4

3

2

1

S'KA KOMENTE

PËRGJIGJU