STUDIMI/ Pse nuk duhet të postoni foto gjatë pushimeve, çmendojnë meshkujt dhe femrat për këtë

Në Facebook apo edhe në Instagram, çdo sekond në gjithë botën postohen foto të pushimeve verore. Mirëpo, kjo duket se nuk ndikon mirë të njerëzit që ju i keni në këto rrjete sociale. Fotot e perëndimit të diellit, ose të ndonjë plazhi, sipas një studimi të fundit nuk pëlqehen shumë nga shoqëria juaj dhe nuk do të bëhen popullore. Dhe është interesant se më të shqetësuar nga këto postime ndihen burrat sesa femrat. 56% e burrave nuk i pëlqejnë këto foto, në krahasim me 45% e grave. /Lajmi.net/

 

S'KA KOMENTE

PËRGJIGJU