Sjelljet antishoqërore, trajnim për 22 mijë mësues

Rreth 22 000 mësues të ciklit të ulët dhe atij të mesëm, pritet të trajnohen ditën e nesërme mbi sjelljet antishoqërore në shoqëri, në 2168 shkolla të vendit.

Në trajnim mësuesit do të rrisin njohuritë e tyre se si të identifikojnë shenjat e sjelljeve antishoqërore që mund të çojnë në sjellje të dhunshme në shkolla, duke u fokusuar në mbrojtjen e fëmijëve, veçanërisht atyre nga grupe vulnerabël.

S'KA KOMENTE

PËRGJIGJU