Si ta bëni të qeshë partnerin tuaj

Ju e doni partnerin tuaj sido që të jetë. Por duhet ta pranojmë, kur ata janë humoristë çmendeni pas tyre. Kush nuk do që të ketë pranë një njeri që e bën të qeshë edhe në momentet më të këqija.

Njeriu duhet të kërkojë të gjejë gjëra që i bëjnë njerëzit të buzëqeshin, sidomos ata që i doni. Një tekst një libër, apo diçka e thjeshtë do t’i bëjë ato të shndrisin në fytyrë. Këtu janë disa këshilla:

1. Bëni një shaka çdo ditë;

2. Dilni përpara partnerit dhe i tregoni një shaka. Ku ka më mirë që të filloni një mëngjes së bashku me një te qeshur; dita do tëjetë me e lehtë;

3. Pa e ditur, bëni detyrat shtëpiake të tij;

4. Merr makinën e partnerit tuaj, lajeni dhe mbusheni me karburant;

5. Kur ai ka një ditë vërtetë të vështirë, përgatisni një ambient romantik për të bërë dush që të qetësohet;

6. Përdorni fjalë të ëmbla, terma përkëdhelës…;

7. Sillni lule sa herë që ju keni mundësi, nuk ka rëndësi se sa e madhe është tufa. Nganjëherë një trëndafil të ofron më shumë ngrohtësi;

8. Thuaji, dua shumë”, me zë të lartë, edhe pa arsye;

9. Caktoni një vakt të papritur dhe porosisni diçka pak të veçantë për partnerin tuaj;

10. Bëni diçka krejtësisht të re dhe të ndryshme së bashku.

S'KA KOMENTE

PËRGJIGJU