Si na e përlanë Pashkën

Nga Artan Fuga / Facebook

Te kujtosh Pashken duke ngrene e pire birre e raki si derr neper restorante dhe te transmetosh me kete rast urimet e te pushtetshmeve ndaj popullit eshte njesoj si ta hash ballokumen e festes te pranveres te Elbasanit si gurabije me qofte me mish te dyshimte ne Tirane, ose sikur te bertasesh: rrofte pronari per 1 maj!

Pons Pilati qan per Krishtin.

Festave u ndryshojne kuptimin ca nga padija ca nga interesi.

Shkoni mo pendohuni ne vetmi sa nuk eshte vone per te gjitha mekatet!

S'KA KOMENTE

PËRGJIGJU