Shenja më me fat për sot, diçka e bukur do të ndodhë

Ndjen flladin e ajrit dhe ke ndjesinë se do të ndodhë diçka e bukur.

Hëna të bën mjaft pozitive dhe optimiste, duke fituar mbi frikën e ankthin që të jep Jupiteri.

Bëhet fjalë për ujorin.

Afërdita të dhuron bukuri, duke favorizuar takime të reja bashkë me magjinë dhe romanticitetin e jetës në çift.

Në punë, besoji një kolegu të ri, por ekspert.

a.ç

S'KA KOMENTE

PËRGJIGJU