Sezoni turistik, nis fluksi i emigrantëve që vijnë për pushime

Ka filluar kthimi i emigrantëve nga Greqia, nëpërmjet doganës së Kapshticës. Gjatë tre ditëve të fundit, është regjistruar fluks udhëtarësh, si në hyrje ashtu edhe në dalje nga territori ynë.

Sipas policisë kufitare, janë afro 10 mijë shtetas të huaj e shqiptarë, që kanë hyrë në Shqipëri dhe po aq persona që kanë dalë nga Shqipëria.

Aktualisht paraqitet situatë normale dhe po punohet me 6 sportele, për të shmangur rradhët dhe pritjet.

a.ç

S'KA KOMENTE

PËRGJIGJU