Rrëshqitje dheu, bllokohet dogana e Trebishtit

Rrëshqitja e një masivi të madh dherash bllokoi doganën e Trebishtit, e cila është një urë lidhëse mes Shqipërinë dhe Maqedonisë.

Rrëshqitja ka ndodhur në pjesën e territorit shqiptar dhe sipas raportimeve rruga është bllokuar në të dy krahët.

Rruga ka rrëshqitur në rreth 30 m gjatësi.

Autoritetet rrugore po vijojnë punën për hapjen e askit./a.m.

S'KA KOMENTE

PËRGJIGJU