Rilindje, Rama shpjegon origjinën e idesë

Kryeministri Edi Rama ka shpjeguar përmes një statusi në Facebook se ku e mori Partia Socialiste idenë e Rilindjes.

Ajo vjen nga një revista me të njëjtin emër. Botuar më 1935.

“AMARCORD/ Fjalën Rilindje, as nuk e shpikëm, as nuk e tjetërsuam, thjesht e mishëruam në veprim dhe në përkushtim, duke e rikthyer nga një përkufizim arkivor dhe livresk, në aspiratën më domethënëse të Shqipërisë dhe Shqiptarëve”, shkruan Rama.

d.i.

S'KA KOMENTE

PËRGJIGJU