Revolucioni i Samsung, vjen ekrani i celularit që nuk thyhet kurrë

Për ata që kanë probleme me telefonin celular që vazhdimisht ju bjen në tokë, shpëtimi mund të afrohet së shpejti.

Një ekran i thyer është aktualisht një nga shqetësimet më të mëdha për pronarët e smartfonëve. Vështirësia për prodhuesit është nga njëra anë për të zhvilluar një sipërfaqe rezistente ndaj gërvishtjeve dhe në këtë mënyrë veçanërisht të vështirë, e cila megjithatë mbetet e qëndrueshme nëse bie në tokë.

Tani, organizata e pavarur e testimit Underwriters Laboratories, e cila punon ndër të tjera për ushtrinë amerikane, ka testuar me sukses një ekran Samsung.

Ekrani është duke u ekspozuar ndaj është temperaturat ekstreme dhe ra nga një lartësi prej 1.2 metrash 26 herë. Edhe një test rënie prej 1.8 metrash mbijetoi pa dëme.

/b.d

S'KA KOMENTE

PËRGJIGJU