Rama, replikë me opozitën: Ata që na përqeshin meritojnë vetëm mëshirë!

Kryeministri Edi Rama deklaroi sot gjatë takimit me qytetarët që kanë gjetur zgjidhje pasi i janë drejtuar platformës së bashkëqeverisjes se ata që ‘na përqeshin meritojnë vetëm keqardhje dhe mëshirë’. Kjo përgjigje e Ramës vjen pas një sërë akuzash nga opozita.

“Platforma e bashkëqeverisjes ShqiperiaQeDuam është transformimi përmes inovacionit përmes zyrave të kudondodhura. Ajo zëvendëson letrat e drejtuara ministrive. Platforma mundëson që qytetari të jetë i pari.

Kush do punë pa kushte, le ti drejtohet platformës. Kush na kritikon është i mirë se ardhur, por kush na përqesh meriton vetëm keqardhje dhe mëshirën tonë.

Janë me mijëra raste që nuk janë zgjidhur historikisht, asnjë qeveri e mëparshme nuk ua ka dhënë njerëzve këtë mundësi dhe nuk ka qenë e hapur për njerëzit.

Qeveria jonë i jep fuqi njerëzve pa përkrahje, që nuk kanë mundur të ngrenë zërin dhe të dëgjohen” – tha Rama.

/a.rada

S'KA KOMENTE

PËRGJIGJU