Rama: Fotografia më e bukur

Kryeministri Edi Rama ka publikuar në Facebook atë që ai e quan foton më të mirë të ditës për vitin 2015.

Është fotoja e mbledhjes së përbashkët të qeverive të Shqipërisë e të Kosovës, të ulura në formë rrethi mbi sfondin e formuar nga flamuri kombëtar shqiptar dhe i Republikës së Shqipërisë.

Tryezat janë të mbuluara me copë blu, me yje të verdhë, ngjyrat që përfaqësojnë flamurin e Republikës së Kosovës.

rama fb

S'KA KOMENTE

PËRGJIGJU