‘Rama 2’/ Mbledhja e parë e qeverisë, 5 vendimet e para që do merren

Pas betimit në Presidencë, qeveria Rama do zhvillojë pasditen e sotme mbledhjen e parë.
Pika e parë e rendit të ditës do jetë shpallja e 2018, viti mbarëkombëtar i Skënderbeut.

Qeveria do vijojë më tej me zgjedhjen e kandidatëve të Komisioneve të Prokurimit Publik. Pika e tretë është miratimi i procedurave të shërbimit publik elektronik. Pika e 4 dhe e 5 e rendit të ditës është ngritja e komisionit shtetëror për Skënderbeun dhe dhënia e godinave për organet e Vettingut. /raport.tv

ma.me

S'KA KOMENTE

PËRGJIGJU