Qokat e Nishanit me dekoratat, Kozma Dushi: Sot mund të marrë titullin ‘Mjeshtër i Madh’ edhe një hidraulik

Pak ditë pasi presidenti Bujar Nishani dekoroi brenda 1 dite 32 artistë me titujt ‘Nderi i Kombit’ dhe ‘Mjeshtër i Madh’ duke shkaktuar debate nëse titujt ishin të merituar, ka reaguar edhe Kozma Dushi, i cili nuk bën pjesë tek kategoria e artistëve që kanë marrë tituj.

Përmes një statusi në ‘Facebook’ Kozma Dushi thotë se në ditët e sotme mund të marrë titull ‘Mjeshtri i Madh’ edhe një hidraulik. Ai i cilëson si të turpshme dekorimet e presidentit Nishani.

“Miqtë e mi, respekte për të gjithë artistët, këngëtarët dhe kolegët që kanë këto kohë titullin “Mjeshtri i Madh”. Por sot ka marrë titull edhe një hidraulik si “Mjeshtri i Madh”. Këto janë turpe miqtë e mi, ju përshëndes, Komi!”, shkruan këngëtari nga Berati, Kozma Dushi.

Capture

S'KA KOMENTE

PËRGJIGJU