Prostituta nuk mjaftohet me pagesë, i vjedh 1 milion lek dhe orën 51-vjeçarit

Policia ka nisur procedimin penal ndaj shtetases E.I. 29-vjeçare, pasi para një muaji i ka vjedhur 1 orë dhe 1 milion lekë shtetasit A.P., 51 vjeç.

Sipas njoftimit të Policisë, A.P. dhe shtetasja në fjalë, kanë kryer marrëdhënie seksuale kundrejt pagesës 1 muaj më parë në shtëpinë e 51-vjeçarit.

Mirëpo, E.I. para se të largohej, i ka vjedhur 1 milionë lekë dhe 1 orë dore personit në fjalë.

Panorama/d.i.

S'KA KOMENTE

PËRGJIGJU