Projekti i dytë i ‘1 mld dollarë’, qeveria miraton ndërtimin e aksit Kashar-Thumanë

Kryeministri Edi Rama e njoftoi këtë edhe përmes rrjeteve sociale.

“Qeveria i hap rrugën projektit të dytë të Programit 1 Miliard për Rindërtim, aksi Kashar – Thumanë, segment me rëndësi të posaçme për infrastrukturën rrugore të Shqipërisë që duam. Ndërlidhje më e shpejtë dhe më e sigurtë e Veriut me Kryeqytetin”, shkruan ai.

a.ç

S'KA KOMENTE

PËRGJIGJU