Powerball, Prince e Trump, objektet më të kërkuar në Google më 2016

Google ka publikuar listën e objekteve më më të kërkuar në motorin e kërkimit gjatë vitit 2016. Si rezultat i zgjedhjeve presidenciale në SHBA, në dy vendet e para për personat e kërkuar, jo të vdekur, janë presidenti i zgjedhur Donald Trump dhe rivalja e tij, Hillary Clinton.
Por vendin e parë në total e zë Powerball, lotaria kombëtare me jackpot-in që arriti në 1 miliard dollarë. Në vendin e dytë, këngëtari Prince, i cili vdiq këtë vit nga një mbidozë droge.
Totali
1. Powerball
2. Prince
3. Hurricane Matthew
4. Pokemon Go
5. Slither.io
6. Olympics
7. David Bowie
8. Trump
9. Election (zgjedhje)
10. Hillary Clinton

Persona (pa llogaritur vdekjet)
1. Donald Trump
2. Hillary Clinton
3. Michael Phelps
4. Bernie Sanders
5. Steven Avery
6. Ryan Lochte
7. Simone Biles
8. Cam Newton
9. Usain Bolt
10. Kevin Durant

Lajme
1. Olympics
2. Elections
3. Orlando shooting
4. Brexit
5. Zika virus
6. El Chapo
7. Brussels
8. Nice, France
9. Panama Papers
10. Aleppo
d.i.

S'KA KOMENTE

PËRGJIGJU