Polici i rrugores del në pension, surprizë nga Tahiri (VIDEO)

T’i shërbesh Policisë së Shtetit për 45 vite me radhë dhe në fund të të përcjellë dora vetë ministri. Pak nga supriza me policin e zbulon vetë ministri i Brendshëm Saimir Tahiri.

“45 vjet në Polici, 22 vjet me të njëjtin motorr. Cfarë emocioni surpriza që i rezervuam Xhemilit ditën e fundit të punës së tij.

Emocion i pamasë edhe për mua. Për të gjithë ne.

Pas 45 viteve në Polici, Xhemili doli sot në pension.

Faleminderit me gjithë zemër për shërbimin në Policinë e Shtetit.

Frymëzim për të rinjte e te rejat, shembull për ‪#‎policineqeduam ‪#‎policineegjeneratestjeter”, shkruan Tahiri duke sjellë më poshtë dhe një video.

S'KA KOMENTE

PËRGJIGJU