OSHEE: Ndërprerje energjie në disa zona në Tiranë

Operatori i Shperndarjes së Energjisë njofton për kufizime në disa zona të Tiranës.

Për shkak të investimit per fuqizimin e nëstacionit të Karbit, do të ketë kufizime energjie në disa zona në kryeqytet.

Kufizimet do të jenë në:

Rruga Siri Korda (pjesërisht)

Rruga e Dibrës

Babrru

Rruga Riza Cerova.

Kufizimet do të jenë në këto data dhe orare:

6-7-8 Nentor, Ora 09:00-13:00./b.d

S'KA KOMENTE

PËRGJIGJU