Nuk do t’a besoni se kush është qyteti më i shtrenjtë në botë…

Sipas një raporti të “Economist Intelligence Unit”, Singapori u rendit si qyteti më i shtrenjtë në botë për vitin e katërt radhazi.

Ky studim krahason kostot e jetesës me ato të Nju Jorkut dhe qyeteve më mëdha në botë.

Katër qytete aziatike dominojnë pesë vendet e para, me Hong Kongun në vend të dytë të ndjekur nga Zyrihu, Tokio dhe Osaka.

Studimi i kostove të jetesës për vitin 2017 krahason çmimet e 160 produkteve dhe shërbimeve në 133 qytete.

a.ç

S'KA KOMENTE

PËRGJIGJU