Një Rolls Royce “ndryshe” nga të tjerat… e veshur me diamante dhe ar (FOTO)

Kjo kupe që kushton mbi 300 mijë euro, është mbuluar me një ngjyrë të verdhë po ashtu shumë e shtrenjtë.

Në këtë Wraith 6.6-litra V12 që ka 624 kuajfuqi, është punuar me dy nuanca unike.

Derisa mesi ka ngjyrë gri të mbyllët, pjesët anësore janë lyer me ngjyrë të verdhë ari, që nuk kanë shkëlqim. Por, ndryshimet nuk ndalen këtu. Rolls Royce Wraith i mbuluar me ngjyre te verdhe ari foto 3

Tavani i automobilit me dy dyer, është mbushur me diamante, që duket sikur ‘qiell me yje’. Lëkura në ulëse dhe në pjesët e brendshme të dyerve, është e njëjtë me atë të pjesë së jashtme. /Telegrafi/a.k

Rolls Royce Wraith i mbuluar me ngjyre te verdhe ari foto 2

Rolls Royce Wraith i mbuluar me ngjyre te verdhe ari foto 4

S'KA KOMENTE

PËRGJIGJU