Myslimanët: Hey ISIS, ju ta shpifni

Tabelat janë vendosur në Çikago dhe Phoenix me mesazhin goditës, “Hey ISIS, ju ta shpifni!”, si pjesë e fillimit të asaj që mund të jetë një fushatë kombëtare reklamuese për të luftuar islamofobinë si dhe islamin radikal.

Billbordi, tregon deklaratën e shkruar , “Hej ISIS, ju ta shpifni “ të nënshkruar nga “#ActualMuslims.”

Sound Vision Foundation, me bazë në Chicago është një organizatë islamike e marrëdhënieve publike dhe jofitimprurëse, dhe është novatore e fushatës.

“Fqinjët tanë nuk e kuptojnë se myslimanët janë absolutisht kundër ISIS-it, tha imami Abdul Mujahid për CBS News, citohet ”Gazeta Fjala”. (b.an)

S'KA KOMENTE

PËRGJIGJU