Modelet e luksit/ BMW sjell në treg serinë e 7, vetëm 100 makina (FOTO)

Këto modele janë shumë të veçanta dhe do të prodhohen në numër shumë të kufizuar.

Për të shënuar një shekull si kompani, BMW ka sjell modelin e qindvjeçarit që paraqet zhvillimet e fundit ku kjo kompani ka arritur. BMW Seria 7 e qindvjeçarit është prodhuar në sasi shumë të kufizuar prej vetëm 100 njësish në pesë variante, transmeton Express. Këto variante vijnë dy nga 740Le, dy nga 750 Li dhe një nga M760Li.

BMW Individual 740Le iPerformance

BMW Individual 740Le xDrive iPerformance Hybrid

BMW Individual 750Li V8

BMW Individual 750Li xDrive

BMW Individual M760Li xDrive Model V12 Excellence

Këto motele që të gjitha pavarësisht motorit ofrojnë maksimumin e luksit dhe opsioneve që mund të ofroj BMA si dritat me laser, ngjyrë ekskluzive, elemente karboni, xhamin e sipërm panoramik Sky Lounge, opsione tjera si dhe rrotat e madhësisë 20 inç.

S'KA KOMENTE

PËRGJIGJU