Ministrja Belinda Balluku: Kemi anuluar dhjetëra leje, do përfundojmë “Rrugën e Arbrit”

Jemi mësuar me kundërshtarë dhe procesin që sa fillojnë zgjedhjet të ketë pengesa nga Opozita. Ne jemi të shqetësuar për opozitën, tha Ballku ne fjalimin e vet.

Duhet të cohen para reformat. Ministria e Infrastrukturës përbëjnë një ndryshim me të shkuarën dhe konsolidimin e shtetit ligjor. Qytetarët nuk duhet të harrojnë situatën energjitike.

Dukej si mall pa zot, kurse tashmë të gjithë paguajnë. Argëtohej më pak se gjysma e energjisë. Borxhet arrinin 60 milionë lekë. Të ardhurat janë 95%. Kemi punuar për humbjet që i çuam nga 45% në 24 % duke u afruar me standartet dhe kemi përmirësuar legjislacionin, duke synuar liberalizmin e plotë të tij.

Instaluam matësit tek të gjithë konsumatorët dhe sot çdokush paguan aq sa konsumohet.

 

S'KA KOMENTE

PËRGJIGJU