Ministra më të lirë se patatet

Nga Astrit Patozi*

Më pyeti një mik se si më dukeshin ndryshimet e fundit ne qeveri.

– Po çfarë të them unë, iu përgjigja.

Është fakt që për çështjen kombëtare kemi bërë hapa të rëndësishëm përpara.

Falë timonierit, tani nga Kosova është më e lehtë të importosh ministra, se sa të sjellësh në Shqipëri patate (kumpira i thonë në Kukës dhe Prizren). 

Sepse për të parët, të paktën nuk na duhet të paguajmë taksa.

*Facebook

S'KA KOMENTE

PËRGJIGJU