Merr fund epoka analoge, nga sot nis era e transmetimeve dixhitale

Sot transmetimet analoge janë mbyllur në qarkun Tiranë dhe qarkun Durrës për ti lënë vendin atyre dixhitale. Ky rajon përfshin bashkitë e Krujës, Durrësit, Kavajës dhe Tiranës.

Autoriteti Medias Audiovizive u bën thirrje të gjithë subjekteve që operojnë në këto qarqe të respektojnë afatin e përcaktuar.

Të gjithë teleshikuesit që ndjekin transmetime televizive përmes teknologjisë analoge, duhet të pajisen me dekoder dixhital tokësor të tipit DVB-T2- Universal ose të jenë të pajisur me aparat televizori që ka të inkorporuar dekoderin e këtij tipi.

Për të ndjekur kanalet duhet të pajiseni me dekoderin dixhital tokësor .

a.ç

S'KA KOMENTE

PËRGJIGJU