McDonalds drejt fundit, tregu i ngopur

  McDonalds po përballet me një periudhë rënie të thellë dhe mund të jetë në ditët e tij të fundit.

  Rënia që filloi dy vjet më parë, duket e pandalshme. “Ne jemi duke u përpjekur për të jetë sjellë shumë ide të reja”, thotë një prej drejtuesit e markës, por kthesa duket e vështirë.

  Edhe sipas intervistave që janë zhvilluar nga McDonalds në të gjithë botën tek tregtarët e tyre, që përbëjnë 81% të tregut kriza ndihet.

  Një mënyrë për të ringjallur është mundësia për mëngjes 24 në 24 orë, por rezultatet nuk janë ato që priteshin në SHBA, pasi krijohen probleme në stafin e kuzhinës nga presioni dhe rreziku për të gabuar është i madh tha një nga biznesmenët amerikanë.

  S'KA KOMENTE

  PËRGJIGJU