Mbreti i popit/ Michael Jackson po fiton më shumë pas vdekjes, sesa kur ishte gjallë

Michael Jackson referuar disa dokumenteve të lëshuara nga gjykata po fiton para më shumë pas vdekjes, sesa kur ishte gjallë. Mbreti i popit, i cili vdiq në vitin 2009 në moshën 50-vjeçare, raportohet se përballej me borxhe deri në 500 milionë dollarë në kohën e vdekjes së tij. Dokumentet theksojnë se ekzekutuesit e pasurisë së tij kanë hequr shumicën e pretendimeve të kreditorëve, por disa borxhe mbeten akoma.

Megjithatë, siç raportohet nga “The Mirror”, pasuria e Jackson arriti në 74 milionë dollarë në 2015. Këto fitime përfshijnë të drejtat botuese, të cilat sollën 2,448,584.99 dollarë atë vit. Dokumentet gjithashtu hedhin dritë mbi disa nga shpenzimet e pasurisë, që përfshijnë një projektligj prej 10.8 milionë dollarë në një shtëpi për fëmijët e Jackson dhe 1 milion dollarë në faturat mjekësore për nënën e tij, Katherine.

ma.me

S'KA KOMENTE

PËRGJIGJU