Mbanin si skllevër 13 fëmijët, prindërit kërkojnë pafajësi

Rasti i 13 fëmijëve që mbaheshin të lidhur me zinxhirë nga prindërit e tyre, ka bërë bujë në Shtetet e Bahskuara të Amerikës.

Prindërit David dhe Louise Turpin kanë deklaruar para gjykatës se janë të pafajshëm. Ata po përballen me akuzat për torturë, abuzim dhe heqje e lirisë. Çifti Tourpin u arrestua vetëm pasi një prej fëmijëve arriti t’u shpëtonte duke dalë nga shtëpia dhe njoftoi policinë.

Prokurorët dhanë para gjykatës detaje të tmerrshme se si prindërit torturonin fëmijët e tyre.

Sipas tyre, femijet mbaheshin të lidhur me zinxhirë brenda shtëpisë dhe nuk i lironin as për të shkuar në tualet.

Por të gjitha këto akuza janë mohuar në gjykatë nga prindërit “monstër” të cilët këmbëngulën në pafajësinë e tyre.

a.ç

S'KA KOMENTE

PËRGJIGJU