Lufta në vitin 2015, parë nga “sytë” e ushtarëve amerikanë (FOTO)

Viti 2015 ishte ndër më të ngarkuarit për ushtrinë amerikane. Me trajnime me partnerë global nëpër gjithë botën dhe në shtëpi, ushtria amerikane punoi më shumë se kurrë. Shikoni disa nga fotot më të pabesueshme të realizuara në vitin që sapo lamë pas.

 

S'KA KOMENTE

PËRGJIGJU