Kylie Jenner është sexy… por dikur nuk ka qenë dhe aq, përkundrazi (FOTO)

Kylie Jenner ka publikuar në llogaritë e saj në internet fotografi të vjetra. Fotot janë realizuar vetëm pesë vjet më parë, por ndryshimet janë shumë më të dukshme.

Shikoni dhe vlerësoni vetë.

GazetaExpress

S'KA KOMENTE

PËRGJIGJU