Kryeprokurorja Marku në Korçë për analizën vjetore e prokurorisë

Kryeporkurorja Arta Marku udhëtoi sot drejt Korçës për analizën vjetore.

Gjatë këtyre ditëve zonja Marku ka zhvilluar takime në prokuroritë e rretheve Durrës, Shkodër, Vlorë e Fier ku ka përcjellë mesazhin për forcimin e hetimeve që do të ndihmojnë për të çuar pas hekurave peshqit e mëdhenj të trafikut të drogës por dhe zyrtarë të korruptuar.

Pritet që në orët në vijim të mësohen dhe mesazhet që kryeprokurorja i ka përcjellë vartësve të saj.

a.ç

S'KA KOMENTE

PËRGJIGJU