Kryeministri Rama emëron këshilltarin nga Kosova si zv/ ministër të Jashtëm

Këshilli i Ministrave ka emëruar Gent Cakajn në postin zëvendësministrit për Evropën dhe Punët e Jashtme. Gent Cakaj, filozofi i ri nga Kosova ka qenë këshilltar i kryeministri Rama, ndërsa në postin e ri do të zëvendësojë Kleopatra Maliqin, e cila u shkarkua pak ditë më parë. Kleopatra Maliqi është emëruar Drejtoreshë e Shkollës së Administratës Publike.

ma.me

S'KA KOMENTE

PËRGJIGJU