KPA konfirmon shkarkimin, prokurores së Shkodrës ‘i mbyllet dera’ e Drejtësisë

Besa Nikëhasani, prokurore në Prokurorinë e Apelit Shkodër, tashmë mund të quhet ish-prokurore, pasi vendimi quhet i formës se prerë.

Besa Nikëhasani nuk e kaloi provën e Vettingut në KPK dhe e apeloi vendimin e saj në Kolegjin e Posaçëm të Apelimit.

Prokurorja e Apelit Shkodër nuk kalon vetingun, KPK e shkarkon

Por pasditen e së mërkurës, KPA ka dhënë verdiktin e saj, duke lënë në fuqi vendimin e 20 prillit duke shkarkuar kështu përfundimisht nga detyra Prokuroren e Apelit Shkodër.

Kolegji i i Posaçëm i Apelimit, do të publikojë vendimin e plotë të arsyetuar brenda 30 ditëve.

Kolegji i i Posaçëm i Apelimit, do të publikojë vendimin e plotë të arsyetuar brenda 30 ditëve.

/b.d

KPK shkarkon Besa Nikëhasanin, prokurorja e përlotur: O zot, jam përballur me kriminelët por…

S'KA KOMENTE

PËRGJIGJU