Konsumi i bukës së misrit është i domosdoshëm

Bukë misri apo bukë gruri? Nëse keni nivele të larta kolesteroli në gjak atëherë zgjedhja më e mirë për juve është e para.

Po ashtu, produktet e misrit janë të këshillueshme për juve. Misri është mjaft i pasur me proteina dhe vitamina të ndryshme.

Ai ka efekte mjaft të mira për uljen e yndyrës në gjak, duke mbajtur në nivele konstante kolesterolin.

Po ashtu, rezulton se misri është një produkt mjaft i mirë për prodhimin e energjisë trupore te njeriu pasi përmban sasi të vitaminës B. Shoqërimi i bukës së misrit me kos jep rezultate mjaft të mira për personat që vuajnë nga tensioni i lartë, përgatiti Koha. (b.an)

S'KA KOMENTE

PËRGJIGJU